Hvorfor økologisk bomuld?

I 2017 gik 16% af verdens forbrug af insektgift og 10% af verdens sprøjtegift til produktion af konventionel bomuld, selvom der kun dyrkes bomuld på cirka 5% af verdens landbrugsarealer. Der bruges op mod 9 kg kemikalier pr. 10 kg færdigt konventionelt bomuld. 83% af den anvendte kunstgødning til bomuldsmarkerne ender i omgivelserne. 77 millioner bomuldsbønder er udsat for sprøjtegift hvert år. Økologisk bomuld er uden nogle former for kemi. Dermed er det med til at fremstille et bæredygtigt produkt i høj kvalitet.

OPLEV ØKOLOGISK TØJ

Kvalitet og service

Hos Subtle Clothing kan du købe et produkt, der er fremstillet med omhu og god teknologi. Vores produkter er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Derudover er trøjerne produceret i en fantastisk kvalitet; både trøjens kompleksitet og print. Printet og formen på trøjen forbliver det samme efter vask. Vores fokus er ikke kun et godt produkt, men også vores service, som vi tillægger stor betydning for brandet.

Mission

Hos Subtle Clothing stræber vi efter at blive kvalificeret som et luksuriøst brand. Det gør vi ved at tilbyde økologisk tøj med et simpelt og minimalistisk design. Yderligere vil tøjet være i fantastisk, blød og økologisk bomuld.

VIsion

Vi ønsker at blive det stærkeste tøjbrand opnået kun med økologiske produkter blandt både unge og ældre. Dette tilstræber vi ved, at kunden sættes i centrum for vores forretningsmodel.

VÆRDIER

Alt, hvad vi gør, har til formål at gøre folk opmærksomme på økologi, hvor vi samtidig kan give følelsen af en luksuriøs og minimalistisk livsstil.