Få chancen for at blive vist på vores Instagram- og Facebook-side med disse 3 enkle trin.

1. Køb noget af vores tøj

Gå til siden Kollektion og køb en valgfri beklædningsdel.

2. Tag et billede

Find kameraet frem og tag et lækkert billede, hvor kun du bestemmer sammensætningen af dit look! Du må gerne tage flere. Vi kigger på dem alle sammen.

3. Del med os

Send en mail til info@subtleclothing.dk. Hvis du vil tagges på opslaget, skal du huske at skrive din Instagram til os i denne mail.

4. Vi gør resten

Vi garanterer dig, at du får svar inden for 3 hverdage, hvis du har taget et billede eller to, som vi vil bruge.

Del gerne din mening

Har du været glad for produktet, og servicen dertil, vil vi være glade for, at du skriver en anmeldelse på vores Trustpilot, Facebook eller Instagram. Vi er taknemmelige for alle anmeldelser.

Anmeldelser

Dette er nogle af anmeldelserne af Subtle Clothing på Trustpilot og Facebook. Kunder har sendt os disse anmeldelser, som du også kan gøre. Du kan også blive vist på vores sociale medier ved at give din mening eller følge vejledningen ovenfor.

"Leveringen gik som smurt og havde den så hurtigt som man nu kan forvente. Trøjen er i dejlig kvalitet, dog er det ikke EU str, så de kan godt være lidt små i det, så hvis man forventer de er lidt mere poset i det, så skal man nok gå en str op :)"

Mathias Jessen

"Bestilte fredag nat, fik min t-shirt lørdag eftermiddag. Vanvittig lækker kvalitet, har lige bestilt min t-shirt nr 2. Kan kun anbefale Subtle Clothing på det kraftigste"

Kasper Enevoldsen

"Dette er anden gang jeg bestiller fra dette lille firma. Produktet er af en fantastik blød og gedigen kvalitet, og så oven i købet lavet af økologisk bomuld. Fint concept, og elsker simpliciteten. Varen blev postet samme dag. Kunne ikke være mere tilfreds!"

Karsten Flensborg